SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Gävle Konståkningsklubb!

Säsongen 2019/2020

Klubbens huvudverksamhet är konståkning och skridskoskola. Bli medlem? Klicka här

Eftersäsong
2021-04-12 12:41

Förra veckan gick det ut ett mail angående eftersäsong men då det uppdagats att det hamnat i skräpboxen hos viss mailadresser går vi ut här med.

Om ni är intresserade av eftersäsong maila till annab.gkk@gmail.com gärna så snabbt som möjligt då det ska dra igång vecka 16.

 

I anmälan ska detta finnas:

Åkarens namn

En e-mailadress där information kan skickas

Hur många ispass man är intresserad av per vecka (1, 2 eller 3)

Om man är intresserad av att delta på fyspass eller inte.

 

Vi kan i dagsläget inte lova att det kommer kunna bli upp till 3 ispass då vi inte vet hur många istider vi kommer att få. B-hallen planerar att ha öppet till midsommar men så länge kommer vi inte att ha ispass då tiderna blir dyrare nu på eftersäsongen. Kostnaden för eftersäsongen beror på hur många anmälda det blir och vi återkommer med exakta priser när anmälningarna kommit in.

MVH Styrelsen

Nya tävlingsåkare
2021-04-11 17:59

Idag, söndag 11 April, klarade två av våra åkare sitt tävlingstest.

Ett stort grattis till er tjejer: Elmida Spåls och Isabelle Grahn.

Riktigt bra jobbat och vi ser fram emot att se er på tävlingar till hösten.

Anmälan till hösten är öppen!
2021-03-22 11:14

Nu är anmälan till skridskoskolans hösttermin öppen!

 

Vi kör igång den 26/9 och 12 veckor framåt.

 

Varmt välkommen med din anmälan!

(Var du med VT21? Då måste du anmäla dig igen om du vill vara med i höst)

Låt VM-peppen börja!
2021-03-20 08:03

Snart är det dags för oss att äntligen få välkomna världens bästa konståkare till Stockholm och VM 2021. Det är en stor ära och väldigt roligt att få arrangera detta VM. Vi är ett härligt och sammansvetsat team som just nu jobbar i stort sett dygnet runt för att skapa och leverera ett mästerskap i världsklass!

 

Tävlingarna startar den 24 mars med damernas och paråkningens kortprogram och sedan följer tre intensiva tävlingsdagar då världens främsta konståkare bjuder på spänning och dramatik i kampen om medaljerna.

 

H. K. H. Kronprinsessan Victoria inviger mästerskapen i en spektakulär invigningsceremoni och mästerskapen avslutas traditionsenligt med en fantastisk uppvisning med alla medaljörer. På uppvisningen kommer vi även få se svenska åkare på isen.

 

På grund av pandemin så kommer VM att arrangeras utan publik. Precis som på andra mästerskap inom idrotten, som har arrangerats detta år, kommer alla tävlande, tränare och övrigt team att gå in i en så kallad bubbla. Deltagarnas hälsa och säkerhet är det absolut viktigaste och det finns en gedigen utformad plan för att hindra smittspridning.

 

Detta VM blir en fest hemma i TV-sofforna för alla konståkningsälskare. För dig som vill ha rätta VM-looken i TV-soffan kan jag tipsa om att en VM-kollektion finns att köpa i Stockholm2021s webshop.

 

Följ oss gärna på IG och Facebook för senaste nytt om VM. Låt VM-peppen börja!

 

Ses snart!

 

/Ulrika Molin, projektledare tillsammans med teamet kring VM

 

 

Läs mer om VM-truppen, sändningstider m.m. här

Slipning av skridskor
2021-03-06 09:21

Söndagen den 7 mars kommer Robert att finnas på plats på B-hallen mellan klockan 15-16 för att slipa skridskor till de som behöver.

Nyheter från våra grupper
Träningar, 12/04 00:01 
Träningar, 09/04 20:04 
Träningar, 29/03 05:44 
Träningar, 22/03 00:01 
Träningar, 15/03 00:01 
Träningar, 08/03 03:19 
 
Sponsorer